Information

Vi har valt att placera våra banor lokalt eftersom vi vill underlätta för de ungdomar som kan får problem att ta sig utanför stan. Alla som passerar är välkomna in för att kolla och ställa frågor.

Vi har två banor, en offroad bana utomhus och en touring/offroad bana inomhus. I inomhuslokalen finns även separat bana för Mini-Z och spårstyrd racing.

Utomhus

På sommarhalvåret kör vi mest utomhus på offroadbanan som har lite varierat underlag. Där finns grus/sand, asfalt, gräs och trädgårdsplattor och ett par hopp. Här kör vi både el- och bränslebilar. Banan lämpar sig för Buggy, Truggys och Monster truckar, men även andra typer av grusbilar.

Inomhus

På vintrarna så kör vi i vår inomhuslokal. Här kör vi alla typer av elbilar men mest 1:10 eltouring och elbuggys. Det finns även en Mini-Z bana och en spårstyrd bana.

Tidtagning

Vårat digitala tidtagningssystem är inkopplat på banorna, men det klarar dock bara av att ta tiden på en av dom åt gången. Tid tas bara på bestämda träningstillfällen och under tävlingar eftersom systemet kräver att en dator med ett speciellt program och utrustning kopplas in. För att registrera sina varvtider så behöver man en s.k. transponder, har du funderingar kring detta så kan du ta kontakt med oss antingen genom att skriva ett inlägg i forumet eller skicka ett mail.

Var finns vi?

Utomhus


View Larger Map
Banan är placerade bakom Ljuddämparservice på Vassmogatan 6 i Katrineholm. Det rödmarkerade området. Under Ljuddämparservice öppetider ber vi er att inte parkera på deras kundparkering eller på gatan utanför. Parkera istället på gatan upp emot Bygg och interiör.

Inomhus


View Oppundavägen 62 in a larger map
Banorna finns i källaren under Hälsogymet. Åk i på gården vid Tages glas,
Oppundavägen 62

Öppettider

Vi har inga fasta öppettider på våra banor. Alla körtillfällen bestäms i vårt forum http://forum.kmrc.se. Nyckel går att låna om man vill åka ner och träna själv.

Funktionsansvariga

Sektionsledare

1:8 Off road Lars-Gunnar Classon

Övriga funktionärer

Materialförvaltare/ Områdes ansvarig Jonas Halling
Ungdomsansvarig Lars-Gunnar Classon
Tidtagning- transponder Andreas Strömgren
Informationsansvarig bil Lars-Gunnar Classon
Tävlingsansvarig Lars-Gunnar Classon
PR- och kontaktman Lars-Gunnar Classon
Klubbtidning/Infoblad Andreas Strömgren
Hemsida Andreas Strömgren
Försäljning/Inköp Krister Pettersson

Banansvariga

Offroadbanan Dither Compte
Inomhusbanan Jonas Halling
Mini-z/spårstyrt Mats Pettersson

Styrelsen

Ordförande Andreas Strömgren
Sekreterare Lars-Gunnar Classon
Kassör Krister Pettersson